Nytt läppglans!

Oki, jag har 50 läppglans. Idag fick jag ett till...

Förälskad

Är lite smått förälskad i en av skuggorna man fick i beutybagen. Mine, kakaobrun. Den är alldeles lagom mörk och intensiv till mina ögon. Toppen beutybag!

Ansiktsmask

Ansiktsmask


Eftersom jag har besämt mig för att ha en slappdag och inget göra, mer än att ta hand om mig själv har jag lagt Lushs Mask of Magnaminty. Den är skönt svalkande och känns rengörande. Finns säkert bättre dyra alternativ, men jag gillar Lush.
Mask of magnaminty funkar även väldigt bra på ryggen. Ryggen tycker jag ofta glöms bort. Men nu ska iallafall jag satsa lite på ryggen så man kan klä sig i lite snygga bodys med öppen rygg till våren!

Nyfärgad

Var igår på jakt efter Revlon. Men fick till min besvikelse höra att Revoln inte finns i Sverige längre. Riktigt trist i så fall. Varför ska dom alltid ta bort det som är bra på markanaden? Hoppas att jag kan få tag i det utomlands. (Jag som så ofta åker utomlands... Ha, har inte varit utomland sen 2004 tror jag!)

Istället färgade jag ögonfransarna igår. Valde blå-svart. Jag tycker att den bli toppen till min ögon. Tyvärr gjorde jag det helt själv igår, och då kan det ju vara lite svårt att komma intill rötterna, men jag är ändå nöjd med resultatet. Skönt att ha lite grundfärg.

Revlon

Ska gå ut och leta Revlon.


Läppglans

I senaste Glamour läste jag om att rena sin sminkväska. Så jag gjorde en liten utrensning. Insåg snabbt att även om jag kasta saker kunde jag inte stänga min sminklåda för alla läpglans!!
Kan man få för många läppglans? Jag tror inte det, Det är kul, och många av mina är riktigt billiga...

Baume Baiser

Baume Baiser


Detta läppbalsam köpte jag i somras. Det gavs tydligen bara ut en gång, tyvärr. För jag älskar det! Det är mjukt och behagligt, det ger läpparna en liten liten glans av lite rosa. Perfekt att ha i handväskan.

sjuk

jag är hemma och sjuk.
där för kankse jag ta mig i kragen och blogga imorron!

ja, så snabbt gick det

jag trodde jag skulle bli oredntlig, men jag har istället för att blogga jobbat. idag jobbade jag ca 11 timmar, ja, tre kvarts rast då... men som ni förstår hinner jag inte blogga. men det ska bli ändring.
inom en halvlång framtid.

RSS 2.0