Superdupertrött

Shit! är så otroligt trött och sliten i både kropp och huvud så jag tror jag ska gå och lägga mig redan nu. klockan kvart över åtta.
Och jag vet att jag kommer vara så trött hela långa veckan!!

Dags för blekning

Igen! Eftersom jag inte är nöjd kommer jag kvällen till ära slänga i en blekning igen. Med risk för att håret ramlar av.

Vårkänslor

Idag har solen strålat med sitt ljus.
Jag har gått runt och sjungit och varit allmänt lycklig. Eller kom lyckan när jag kom hem och insåg att jag fick rosor?!

Jag önksar jag hade ett par snygga solglasögon att sätta på mig när jag numera hojjar till jobbet. Kanske en snygg vårjacka? Och framför allt en ny väska!

Visst är det härligt med vårkänslor!


Börja om

Hrm, fick inte alls det resultat jag ville ha.
Får börja om i morgon. Måste nog bleka håret lite mer innan jag hennar det igen. Utväxten blev fint röd, men längderna märks det inget på!
Tänker inte ens ödsla ett kort på det.

Färga

Så, nu var hennafärgen i håret. Jag tyckte att jag var smart och inte tog så mycket vatten i pulvret, men jag förstod att om man skulle ha tagit mer, och därmed tagit dropprisken, hade det varit lättare att få i det i håret. Risken är nu ganska stor att det blir ojämnt! Men jag får väl göra ett nytt försök i morgon då.
Nu är det två timmars väntetid, bra städtid eftersom man inte kan gå ut!
återkommer med resultatbild!

Bleka

Har bestämt mig för att hennafärga håret. Men eftersom jag är så mörk just nu så börjar jag med att bleka håret lite. Så nu sitter jag med en blekning i.
Det kommer ta tid. 40 minuter blekning.2 timmar hennafärg.
Och jag som hade tänkt att vi skulle hinna besöka min kära far idag...

Hennafärgat hår

Jag har fått för mig att jag kankse ska ta och hennafärga håret.
Eller så lägger jag i blondare slingor.
Vad kan bli bäst?
Någon som vill ge mig några tips?


På latsidan

Jag ligger på latsidan. Har sovit mer än jag brukar. Jag orkar knappt blogga. Orkar inte läsa bloggar. Jag mår inte så bra som jag borde göra. men jag vet att det går över.
Hoppas det går över snart bara...


Tunnhårig

Vad ska man göra när man tappar massor av hår? Jag tappar så mycket hår just nu att det känns när jag sätter upp håret. Luggen är tunnare och håret känns helt livlöst. Jag äter b-vitamin, men jag fortsätter att tappa hår.
Vad ska man göra?

RSS 2.0