Joyful Voice

I går släppte kören jag är med i sin första skiva!! Riktigt trevligt!!


Mer Maybelline...

När jag såg att det hande kommit mer mineralsmink från Maybelline var jag ju tvungen att köpa lite där också...

Stiletto

Ja, så köpte jag ju givetvis Maybellines nya mascara med. Stiletto, jag testade igår och den kändes helt ok. Men den luktar. Ganska starkt. Det drar ner betyget ganska mycket enligt mig.
Men jag återkommer med en mer utförlig rapport när jag provat den ett tag!




Loréals klumpmascara

Nice!




Jag vet inte riktigt om den är ny, men den är ny för mig. En kopia på en dyrare mascara, som Bjooti skrev om för ett tag sen. jag fick ju ett litet habegär redan då. Glömde sen bort det, och blev alldelles till mig när jag i går fann denna liaa klump på HM för en ganska billig penning. Jag har bara snabbprovat den lite, så jag kan nog inte säga om den är bra eller dålig än. Dock känns det lite krångligt, det känns som det kommer ta längre tid att måla fransarna!



Smashbox i Linköping!

Blev glad när jag upptäckte att Smashbox kommit till Kicks i Tornby. Jag har varit inne så många gånger på internetbutiker och kollat och kollat. Och nu har jag äntligen fått känns på produkterna. Det såg inte så flashigt ut som jag hoppats på, utan så faktiskt ut som ett halvbilligt märke. Det var inte fullt på hyllorna, och det drar ner betyget totalt.
Jag har länge funderat på deras primer. När jag kände på den var det inte alls som jag hade föreställt mig. Jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt mig, men mer "silicon"aktig.  Och att det skulle gå in lite lättare i hyn. Men vad är ett litet test på käken? Något som jag blev lite småroad av var O-glow. Det kankse faktiskt måste införskaffas!
Några bilder tog jag med, kameran är inte den bästa, men det är detta ni får nöja er med!





Nestea

Urk! Köpte Nestea´sgröna och röda icetea, nyheter. Antioxidanter, nyttigt som bara den.
Sure! Vatten som första ingrediens  och socker som andra. Inte speciellt nyttigt!

Den röda var ok, smakade päron, ochrött te.
Den gröna... urk och dubbelurk! Grönt te och citron, smakade lika strävt, surt och beskt  som det låter. Eller det kanske låter uppfriskande, men hur som. Nej, nej, inte alls gott!!

Och jag hittar ingen bild så jag kan förvarna er!

Yes, yes, yes- to safe sex

Ja, det är väl gamla news, men jag köpte lip butteret alla snattrar om idag på Body shop. Pengarna minst 64,9 går till Staying Alive Foundation, som arbetar med projekt mot AIDS/HIV över hela världen. 
Det känns härligt mjukt mot läpparna, det doftar underbart. Det är helt klart en ny favorit!  



Ben & Jerry Sorbet

Vi stack till macken, och hamnade på Shell, och därmed 7eleven. Och där inne hade dom Ben & Jerry Sorbet!! En med mango och en med annanas, kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha, så jag köpte såklart bägge!! Nice till Grey´s!


Twitter!!

Längst ner på bloggen hittar du mitt Twitter!!
Följ mig där, också!!



Älskade Marley


Påskafton

Varit hos mor och far och firat påskafton. Syrran och hennes kille var där. Morbror var där.
Magnus är sjuk, men följde med iallafall.
Käkade massor av mat. Jag gillar verkligen det kalla på bordet. Sill, sill och sill. Lax och kallskuret! Mums! Åt så jag aldrig trodde jag skulle bli hungrig igen, men nu börjar det suga lite i magen iallafall.

Syrran hade köpt nya Läkeroltuggummi! Måste införskaffas, och jag har ju sett ny Icetea, måste också införskaffas. Får ta och försöka hitta det i morgon.

Har även Twittrat lite, fattar mig inte riktigt på det, men man försöker ju hänga med.


Svullna ögonlock och stålande sol

Ska strax äta croissanter med choklad! Dricka jucie och kaffe. Läsa lördagstidningen.

Mina ögonlock är svullna, känns som man inte riktigt kan blinka. Och det kliar!!!

Men solen skiner, så livet är underbart iallafall!

Rockstar

Jag förstår hur vissa kändisar känner sig nu. Livet är inte lätt. Jag vill inte påstå att jag är kändis på något sätt, men jag har gjort ett skivomslag.
Ja, kören jag sjunger i ska släppa skiva och jag tog (klantigt nog) på mig att göra skivomslag. Ett åttasidigt häfte, inlay, baksida. Och det var ingen lek!! Har suttit med huvudet i datorn och Photoshop i tre dygn. Konstant. Har till och med tagit semester från jobbet!!!
Jag hoppas verkligen att det blir bra! Och att skivan säljer platina!!


Uppe i ottan

Idag gick vi upp klockan fem.


RSS 2.0