Nattens nyhet

Det är väl ingen som inte har sett, eller läst, att Micheal Jacksson har dött.
Jag var väl egentligen aldrig något stort fan av honom, men det är ju klart att man har gillat en hel del musik han gjort. Och man förstår att han betydde mycket för hela branschen.




Underbara Carolina



(Bild från stlmfinest.com)

Världens bästa present

Jag har hittat en riktigt bra present till min systeryster!!! Ska lämna den till henne på torsdag!!!

Lushs sugar babe

Såg att Lipgloss Bitch hittat fasta sockriga scrubbbitar från Lush. Var ju givetvis tvungen att springa ner en söndag och köpa. Båda.
Har inte provat dom än, men jag är helt övertygad om att jag kommer att älska dom.


Dålig hy

Min hy är så dålig. Jag är röd, småfnasig och det nästan kliar. Värst är det kring ögonen, som jag skulle fått kråksparkar, men istället för rynkor, röda prickar! Inte kul alls.
Och jag har inte använt smink på två dagar, men tycker att det borde bli bättre. Och jag har ätit fisk hela midsommar, det borde väl märkas på hyn? :D

Så nu ikväll har jag smörjt in hela ansiktet med stark kortison. Elocon. Om min läkare visste det skulle jag nog inte3 få något nytt recept på mitt älskade Elcon.


Försenad midommarstång

När jag och min syster var små, och säkert nu med när jag tänker efter, hade våran mamma elltid en midsommarstång på finbordet. Runt den hade hon twist och massor av dansande folkdansare. När jag och syster flyttade hemifårn fick vi med oss varsitt kit till våra nya hem. Jag glömde att sätta upp mitt i går, men jag tog tag i det idag. En dag försent kankse, men det är iallafall upee och det är faktiskt midsommardagen.



Vänner i tropisk värme

Dagens avsnitt av Friends är det med julfesten i värmen. Tropisk värme. Önskar att det var någon form av värme här. Man håller ju på att fysa ihjäl. Det känns mer som höst än sommar. 
Och så ska det vara midsommar i övermorgon?!! 
Nej, snälla SMHI, ge mig lite vännervärme!! 



Sanningen om diamanter

Kanske en lite gammal bok, men jag kände för att läsa något som man inte behöver tänka så mycket för att läsa.  Så jag valde läsa "Sanningen om diamanter" av Nicole Richie. En av min systers inspirationspersoner. Jag tror kankse inte att hon är någon Nobelförfattare, men det kan vara skönt med lite sommarläsning som bara är att läsa.


Photoshop

Yes, nu är man igång igen.
Nu ska det photshoppas och bloggas. Here i am!!

50 % på Tigi

Idag har jag och sambon varit på Ikanohuset och shoppat. Zigges frisörer hade 50 % på Tigis alla varor. Om man hade kupong, vilket delades ut gratis på stan, så det var inte så märkvärdigt.
Jag köpte givetvis en inpackning. Threat me right, och så en stylingkräm, After party.
Riktigt nica med halva priset!

RSS 2.0