Om jag får skryta...

I morgon är det nyårsafton. Vi har bjudit hit syrran och hennes sambo. Kul! Menyn är hemlig, men jag måste få skryta lite om den.
Eftersom vi satsar på lite stort i år har vi gjort menyer som varje gäst får. (Haha, vi är bara fyra totalt, men men...) Vi har klippt, bränt och klistrat, satt band om och pysslat. Jag är helnöjd!! Det ser ut som man kommer till resturang. Nja, kankse inte riktigt. Men det är lite kul, maten uppställd, vad som serveras till att dricka. Och när jag höll på kom jag på att vi skulle ha en "rätt" till. Så nu är det fördrink, förrätt, huvudrätt, efterrätt, och avec tillsammans med något smaskigt! Nyfiken Sara?? 
Vad jag ska ha på mig däremot, det har jag inte en aning om. Eftersom vi skrivit supé på inbjudan ska det tydligen enligt vett och ettikett vara smoking, och för en dam då? Ja, det måste jag slå upp! Jag vet att jag ska ha lösögonfransar och rött läppstift. Så långt har jag kommit! Maten tog för mycket tid att planera så jag har försummat mig själv. Men det är ju en dag i morgon också! 

och varför funkar inte Wikipedia när man behöver det som mest??

Hunrig

Jag är hungrig. Men jag vill inte äta själv. Och jag har inget roligt att äta.
Som om det alltid skulle vara roligt att äta?!

Har handlat klart julklapparna, skönt. Jag hoppas att alla blir nöjda och glada... 

Ikväll blir det rimstuga för vår del, bigges familj brukar inte rimma så det blir intressant att läsa hans rim. Egentligen skulle jag vilja lacka med, men det glömde jag att köpa så det får bli nästa år. Eller om jag ska åka hem och låna mammas?? Jag gillar när det luktar lack!! Det är jul!! Så kan vi kankse dricka lite glögg och mysa lite extra. Kanske ta upp något mer julkrimskrams...

Ja, vi får se, nu ska jag nog vila lite.


Söta små karameller





JAg känner mig som ett barn. Köper cerat med fantadoft, och små karameller som man kan leka med!!

Myrorna- skänk en gåva


Dagens inköp

Lite julklappar till mig själv. Aldrig fel!












( och som ni ser/ förstår fattar jag inte Photoshop, så jag kan inte göra snygga bildcollage!)



Missnöjd med mascara

Köpte Loréals senaste mascara för ett tag sen. Nu har jag använt den ett tag, och visst fransarna blir fina, den klumpar inte mycket. Men den torkar aldrig, det är lite småkletigt hela dagen, och då blir det lätt att det kladdar ner under ögonen. och så luktar den. Den luktar inte dåligt, men det stinker parfym! Inte så kul! 
Nej, jag hoppas att jag får en ny mascara i julklapp, gärna en Hypnose eller en Kanebo 38. 


 

Slappar

Jag har ont i huvudet idag med. Men jag har plockat ögonbrynen.
Tänkte försöka förstå mig på Photoshop idag igen, så jag kan lägga upp lite snyggare bilder, lite collage och så. Men räkna inte med att det kommer några bilder ikväll för att har väldiga problem med min (o)vän photoshop.

Ont i skallen

Hade tänkt att plocka ögonbrynen, men har ont  huvudet, så jag orkar inte.
Kankse ska hoppa in i en dusch och se om det släpper lite. Jag läste även i nya numret av Damernas Värld (jag tror att det var DV) att man kunde smörja in tigerbalsam på tinningarna för att slippa spänningshuvudvärk. Så hela kontoret har luktat tigerbalsam idag, men det har inte släppt. Jo, kanske lite.
Har dock varit duktig och fixar 25 julklappar till de anställda. Och jag har nästan gjort dom själv! Nja, lite själv.... 
Mamma, pappa och Magnus hjälpte till, och mamma och pappa bjöd på mat. Det var en trevlig kväll, och än är den väl inte slut?!!
Plocka ögonbryn ska jag göra i morgon, nu ska jag lägga mig på soffan (efter den där duschen) och gosa!! Ochslappan av, så kanske huvudvärken försvinner. Utan tigerbalsam.


Rött nagellack

Jag funderar ofta på vad jag ska måla för färg på naglarna. Jag har alltid varit nagelbitare och har nu lite längre naglar, sett ur en bitares perspektiv. Jag är dålig på att måla, och jag vet inte vilken färg som passar. mig, klädseln osv.
Jag försöker fixa fransk manikyr, det blir jätteojämnt. Jag försäkör hitta någon klatshig färg, jag ser lila ut om händerna. Jag har nu kommit fram till att det endast är rött, eller möjligtvis chockrosa, som passar mig!

Finns inget bättre

Det finns inget bättre än du!

Tabletter



Idag tror jag att jag ska göra ett ansiktsbad. Jag köpte Lush´s tabletter och tänkte dyka ner under en handduk och slappna av lite.
Sen ta en lång dusch, och käka lite pop corn!  Dock inte samtidigt som jag duschar!

Vinterpromenad



Vinterpromenad med Systrarna Knas!

Hårdag

Idag ska jag färga om håret, jag hittade inte den färgen jag använde förra gången, så det får bli sammets mörkbrun idag. Det funkar nog det med.
Sen tänkte jag försöka leta reda på "Mia- sanningen om gömda". Den ska bli väldigt intressant att läsa! 
Framåt kvällen ska vi åka till föräldrarna ochäta lutfisk!! Gott!!

Sussadax!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Kankse lösa lite Suduko, eller läsa om Gömda. Det ska bli väldigt skönt att krypa till kojs iallafall. 
I morgon serveras till julkorv hemma hos föräldrarna och jag hoppas att jag hinner handla en hårfärg innan, det är inte snyggt med en ljus utväxt i det mörka håret jag har. Och nu börjar det bli lite panik... Får ha på mig sjal när jag åker och handlar färgen!!

Sara rara




Littlenova.blogg.se håller i stort ägg!!

Billiga varuhus

Idag har jag fyndat!
Behövde verkligen en ny ansiktskräm, och var ändå på Rusta så jag tittade i deras hyllor. De hade Elisabeth Arden, men valde att köpa en lite billigare. Lumene fanns för 70 kronor styck, serum, energidroppar, dagkräm, nattkräm... 70 kronor styck! Så köpte jag även en onödig hårprodukt från Loréal. Bara för att den var billig! 10 kronor!!
Så åkte jag till Ica maxi, köpte lite mjölk och färsk pasta, kollade på hårfärg, men hade hamnat i budgetträsket, så jag åkte till Ö&B för att söka lyckan. Där var det väldigt urplockat, så det blev bara Niveas milk och såklart godis!
Jag har helnöjd med dagen!! Hur kan det vara så billigt?!!
Nu ska jag försöka lägga upp en bild och om jag blir nöjd med den så är dagen gjord och jag kommer att slappa i soffan och kolla Idolfinal halva kvällen, tills jag somnar. För det gör jag säkert redan 20.45!



_______________________________________________________________________________________________
Nej, det gick inte, det är inte den bilden jag ville ha, men Ni får nöja er med denna för jag fattar fortfarande inte hur jag ska photoshopa!!

Star magnet



Star Magnet! Jag känner mig som tretton igen! Men det är hemskt roligt!!


Jäst

När jag ser alla vackra människor på nobelfesten fick jag ett ryck. jag la en inpackning, färgade ögonbrynen, raka benen och la en ansiktsmask. Av jäst. Isabella Scorupco har någon gång i teiden rekomenderat det. Och nu i allt julbak hade jag ju jäst hemma, och använde det på ansiktet istället!
Nu ska jag gosa in mig en någon skön lotion och hoppa i säng, jag har mycket att stå i i morgon så det är bäst att krypa till kojs även om nobelfesten sänds på tv än.


Nobelfest

Jag är lite tokig. Jag älskar nobelfesten, se alla klänningar, all mat, den fina dukningen, porslinet. Alla glada människor.
Så nu lägger jag mig i soffan och kollar vidare!!

Köpta idag

Idag sprang jag och en annan från jobbet iväg till HM på lunchen. Hon skulle kolla på en mascara, och givetvis köpte jag en med då. Och ett nagellack.
Mascaran var Loréals nya collagen, och nagellacket var också Loréal, Star magnet. Mascaran provar jag först i morgon. Nagellacket åkte på meddetsamma såklart. Det var lite svårt att komma på vilken mängd nagellack man skulle ha på, och jag har fått kläm på magneten. Och så hade jag klippt naglarna för någon dag sen så jag tror de var lite för korta för att få det snygga reslutatet. Men helt klart kul!!

Inom en snar framtid

Ska jag rusta upp min blogg lite. Vara bättre på länkar och bilder. Skriva mer.
Inom en snar framtid.
Men inte i kväll. Ikväll ska jag lägga mig och läsa Gossip Girl,och massera mina naglar!!


Nagelmat

När jag kommer ihåg brukar jag smörja in mina naglar med scratch nail food. Köpte den på beauty 08, för ett relativt billigt mässpris. Tur var det för jag anser att den är ju inte jättedryg. Visst jag tycker den är bra, men till det vanliga priset? Nja, tveksamt.



Mitt mörka jag


Pez




Hittade söta Pez i Söderköping. Mintsmak, har jag aldrig sett tidigare. Retroburkar, hur gulliga som helst. Vill knappt öppna dom utan spara och bara titta på dom!!  Hur kan vara så lycklig över ett par små askar!?! Inte en aning!!

RSS 2.0